Utbildningar

Välkommen till Cosmetic Perfection

 

 

 

Vi på Cosmetic Perfection satsar hårt på intensivare kurser med handplockade kvalitetsprodukter och lägre kurspriser. Vi utbildar i små grupper och som elev hos oss har du alltid full support av lärare under och efter avslutad kurs. Vi har också en egen elevgrupp där vi bollar ideér och stöttar varandra! Allt för att du ska känna dig trygg som elev hos oss.

Vår kunskap- DIN framtid.

DIN Skönhetsskola!

 

 

Certifikaten är internationella och ger dig möjlighet att handla i alla webshopar.

Vi har givetvis en egen webshop med och där ärr ni allid garanterade låga priser och bra kvaliteé. Ni behöver intge sitta hemma och vänta på rabattkoder utan ni har alltid lägsta pris från början!

 

Välkommen in i denna värld av skönhet!

 

 

 

-Cosmetic Perfection var tidigare en del av Look by Linn och som första lärare i "teamet" så var man med och lade grunden för skolan. Efter två år var det dock dags att starta en egen skola med mer fokus på varje enskild elev, egna produkter och bättre priser.-

"Vill du ha en utbildning som tar dig långt så rekommenderar jag Erica och Cosmetic Perfection.

Tack vare Erica vågade jag avsluta

 min tjänst inom LSS och satsa 100% som egenföretagare."

 

-Ida Florin, Studio Florin

 

 

Kurs i PMU -BRYN (Permanent MakeUp)

 

Nu kan ni även utbilda er inom 3D Bryn/ microblading och Powder Brows i Osby! (salongen ligger nära stationen)

Kurserna i 3D Bryn/ microblading är på två dagar med egen praktik hemma efter avslutad kurs.

Vi går tillsammans igenom hur vi mäter/ritar upp och tatuerar in de perfekta brynen. Vi har genomgång av hud, form, stråteknik, skugga och färglära. En dag med teori och en dag med praktik. Vi övar på riktiga modeller dag 2. Vi lär oss också göra skuggade bryn manuellt och så kallade "hybridbryn".

 

Vår kombinerade kurs är på tre dagar och inkluderar en extra dag med fokus på Powder Brows /ombre bryn med maskin där vi lär oss hur man bygger upp snyggt skuggade bryn. 

 

Vi erbjuder även en kurs bara Powder Brows /ombe med maskin. 

Kursupplägget är detsamma som för 3D men vi jobbar enbart med maskin på denna kurs

.

Allt för att du ska kunna hitta den kurs som intresserar dig mest!

 

Vi tar max två elever /kurstillfälle för att kunna ha full fokus på varje elev. Du har alltid full support under och efter avslutad kurs. Kursen är utformad så att du direkt efter avslutad kurs kan komma igång på egen hand. Vi kommer lära oss jobba med pigment från DoreMe som är bland de ledande i branchen.

 

Välkommen in i denna lukrativa och lönsamma bransch av skönhet!

 

Priser:

 3D kurs (2 dagar): 20,000kr ink moms och startkit

Powder Brows/ maskin (2 dagar): 23,000kr ink moms och startkit

Kombinerad kurs på tre dagar 3D +maskin:

30,000kr ink moms och startkit (maskin ingår)

VIP "Come On Over" 10,500kr (uppdateringskurs för dig som är utbildad)

 

 

Startkit kombinerad kurs innehåller:

Tatueringsmaskin, 20 nålar till maskin, clipcords, Tatueringspigment x3, booster, tatueringspenna, 30st nålar, 10 vaselin, 30 pigmentringar, bedövning, fake skin x2, caliper, pannlinjal, skjutmått, rakkniv, markeringspenna, rakblad, penna, munskydd och teori. Produktvärde ca 6700kr, teori 2000kr (8700kr)

 

 

Startkit 3D innehåller:

Tatueringspigment x3, tatueringspenna, 30st nålar, 10 vaselin, 30 pigmentringar, bedövning, fake skin, caliper, pannlinjal, skjutmått, rakkniv, markeringspenna, rakblad, penna, munskydd och teori. Produktvärde ca 3000kr, teori 2000kr (5000kr)

 

 

Startkit Powder Brows innehåller:

Tatueringsmaskin, 20 nålar till maskin, clipcords, Tatueringspigment x3, booster, tatueringspenna, 30st nålar, 10 vaselin, 30 pigmentringar, bedövning, fake skin x2, caliper, pannlinjal, skjutmått, rakkniv, markeringspenna, rakblad, penna, munskydd och teori. Produktvärde ca 6200kr, teori 2000kr. (8200kr)

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosmetic Perfection

Storgatan 35

289 46 Glimåkra